Chocolade Granola Parfait
Ingrediënten
-
200 gram boekweitkorrels
-
200 gram kokosschaafsel
-
2 eetlepels nootboter (pindakaas kan ook)
-
50 gram honing
-
3 eetlepels rauwe cacao
-
2 eetlepels gesmolten kokosolie
-
50 gram cacaonibs
Bereidingswijze
-
Begin met het voorverwarmen van je oven op 120
graden. Doe de nootboter, honing en de gesmolten kokosolie in een bakje en roer
goed.
-
Meng samen met de boekweit, het kokos schaafsel
en mix totdat alles goed gemengd is.
-
Leg alles op oven rek (met bakpapier ertussen)
en laat de chocolade granola een half uur in de oven staan.
-
Haal na 30 minuten de mix eruit en laat het 15
minuten afkoelen.
-
Voeg de cacao nibs toe.
-
Gebruik 3 scheppen als 2e laag van je
parfait en doe de rest in een grote pot voor later.
Liefs,
Sanne
Sanne
No comments:
Post a Comment