Notenboter-Chocolade Granola
Ingrediƫnten
1 kop boekweit korrels
1 kopje kokosnotenvlokken
5 eetlepels agave siroop (honing kan ook
3 eetlepels nootboter (ik gebruikte amandel boter)
3 eetlepels rauwe cacao poeder
3 eetlepels kokosolie
Handvol moerbeien
2 eetlepels cacao nibsIngrediƫnten
1 kop boekweit korrels
1 kopje kokosnotenvlokken
5 eetlepels agave siroop (honing kan ook
3 eetlepels nootboter (ik gebruikte amandel boter)
3 eetlepels rauwe cacao poeder
3 eetlepels kokosolie
Handvol moerbeien
Bereidingswijze
Verwarm je oven voor op 120 graden. Smelt de kokosolie en meng deze samen met de agave siroop en de notenpasta totdat het een glad papje is. Voeg de boekweit, kokos en cacao poeder toe (laat de moerbeien) en roer totdat alles is bedekt met het notenpasta ‘papje’. Bekleed je bakplaat met bakpapier en giet de mix erop. Plaats de bakplaat in de voorverwarmd oven en laat de granola in 30 minuten lekker knapperig worden. Voeg de moerbeien (gepofte quinoa en cacaonibs toe + superfoods naar keuze en GENIET.
Liefs,
Sanne
No comments:
Post a Comment